veri koruması

Mikropigmentasyon için GI-MHP uzman uygulaması

Susanna Vierkötter tarafından Nanohair

Hausdorp 6            

53797 Lohmar

--------------------

Mikropigmentasyon için GI-MHP uzman uygulaması

Hausdorp 6

53797 Lohmar

------------------------------------

 

Telefon: +49 (0) 2206 911508

E-posta:   info@microhaar.eu

İnternet: www.microhaar.eu   

Veri koruması

 

Kişisel verilerin korunmasına büyük önem veriyoruz.

Kişisel verilerinizi münhasıran Alman veri koruma yasası hükümlerine uygun olarak toplar, işler ve kullanırız. Aşağıda, kişisel verilerin toplanması, işlenmesi ve kullanılmasının türü, kapsamı ve amacı hakkında sizi bilgilendireceğiz. Bu bilgileri web sitemizden istediğiniz zaman alabilirsiniz. Sayfalarımızdaki bağlantılar aracılığıyla başka sayfalara yönlendirilirseniz, lütfen verilerinizin işlenmesi konusunda kendinizi orada bilgilendirin.

Bu web sitesine kendiniz hakkında herhangi bir bilgi vermeden istediğiniz zaman erişebilirsiniz.Dahili sistem ve istatistiksel amaçlarla veri iletimi ve kaydı

Bilgileri, internet tarayıcınızın bize (bir bilgisayar veya mobil cihaz aracılığıyla) gönderdiği sözde sunucu günlük dosyalarında otomatik olarak toplar ve kaydederiz. Bunlar diğerleri arasında:

Tarayıcı türü / sürümü

Kullanılan işletim sistemi

Yönlendiren URL (önceden ziyaret edilen sayfa)

Erişen bilgisayarın ana bilgisayar adı (IP adresi)

Sunucu isteğinin tarihi ve saati

Alma işleminin başarılı olup olmadığına ilişkin mesaj

Erişilen dosyanın adı

Gönderilen veri miktarı.

Bu verileri belirli bir kişiye atamamız mümkün değildir. Bu veriler diğer veri kaynaklarıyla birleştirilmeyecektir. Bu veriler, bu web sitesinin ve bu web sitesindeki hizmetlerin kalitesini artırmak için istatistiksel amaçlarla değerlendirilir ve ardından silinir.

Diğer kişisel veriler, yalnızca bu bilgileri gönüllü olarak, örneğin bir sorgulama veya kaydın parçası olarak sağlamanız durumunda kaydedilir.

İletişim bilgileri bu web sitesi aracılığıyla e-posta veya SMS yoluyla kullanılırsa, bunlar yalnızca ilgili hizmeti işlemek, faturalandırma amacıyla ve kötüye kullanım vakalarını önlemek ve bunlarla mücadele etmek için kaydedilecektir. Saklama türü ve süresi ile ilgili olarak geçerli yasal hükümlere uyuyoruz.Çerezler

"Çerezler", geçici olarak ana bellekte ("oturum çerezleri") veya sabit sürücüde kalıcı olarak depolanan ("kalıcı çerezler") alfasayısal tanımlama karakterleridir.

Bu web sitesinde sözde çerezler kullanıyoruz ve kullanım verilerinizi topluyor, işliyor ve kullanıyoruz. Bu çerezler, bu web sitesini daha kullanıcı dostu, daha etkili ve daha güvenli hale getirmek için kullanılır. Bu web sitesini bir üye hesabı oluşturmadan ziyaret ederseniz, girdiğiniz veriler yalnızca bilgisayarınızda bir çereze kaydedilecektir. Bu durumda, veriler yalnızca bir sayfa istendiğinde bu web sitesinin sunucusuna iletilir. Web sitesinin reklam ortakları ayrıca, reklamların yerleşimini optimize etmek için çerezler kullanır, bu sayede bu veriler, bu web sitesinin ziyaretçisini kişisel olarak tanımlamak için kullanılmaz ve kişisel verilerle birleştirilmez.

Bir yandan, bu web sitesi, bir kullanıcı tarafından bu web sitesinin kullanım süresi boyunca yalnızca geçici olarak saklanan "oturum çerezleri" kullanır.

Öte yandan, bu web sitesi, İnternet sayfalarımızdan birine tekrar tekrar erişen ziyaretçiler hakkında bilgi kaydetmek için "kalıcı çerezler" kullanır. Bu çerezleri kullanmanın amacı, size en uygun kullanıcı rehberliğini sunabilmenin yanı sıra sizi "tanımak" ve tekrar tekrar kullanırsanız size mümkün olduğunca çeşitli bir web sitesi ve yeni içerik sunabilmektir.

Bu web sitesini çerezler olmadan kullanmak da mümkündür. Tarayıcınızda çerezlerin depolanmasını devre dışı bırakabilir, bunları belirli web siteleriyle sınırlayabilir veya tarayıcınızı, bir çerez gönderilir gönderilmez size bildirilecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca çerezleri istediğiniz zaman bilgisayarınızın sabit diskinden silebilirsiniz (klasör: "Çerezler"). Ancak, işlevle ilgili çerezlerin reddedilmesi durumunda, bu web sitesinin işlevselliğinin mümkün olmadığını veya yalnızca sınırlı ölçüde mümkün olduğunu unutmamalısınız; çünkü belirli işlevler yalnızca işlevle ilgili çerezlerin kullanımına izin verildiği takdirde ve ölçüde kullanılabilir.

Bu web sitesi, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD ("Google") merkezli Google Inc. tarafından sağlanan bir web analiz hizmeti olan Google Analytics'i kullanır. Google Analytics, bilgisayarınızda depolanan ve web sitesini kullanımınızın analiz edilmesini sağlayan "çerezler" olarak adlandırılan metin dosyalarını kullanır. Çerez tarafından bu web sitesini kullanımınız hakkında oluşturulan bilgiler (artık bir bağlantıya atanamamanız için -anonymizeIp () yöntemi kullanılarak anonim hale getirilen IP adresiniz dahil) ABD'deki bir Google sunucusuna aktarılır. ve orada saklanır. Google, bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi operatörü için web sitesi etkinliği hakkında raporlar hazırlamak ve web sitesi etkinliği ve internet kullanımı ile ilgili diğer hizmetleri sağlamak için kullanacaktır. Google ayrıca bu bilgileri, kanunen gerekli olduğu takdirde veya üçüncü şahısların bu verileri Google adına işlemesi durumunda üçüncü şahıslara aktarabilir. Google hiçbir koşulda IP adresinizi diğer Google verileriyle ilişkilendirmez. Tarayıcı yazılımınızı buna göre ayarlayarak çerezlerin yüklenmesini engelleyebilirsiniz; ancak, bu durumda bu web sitesinin tüm işlevlerini tam olarak kullanamayabileceğinizi belirtmek isteriz.

Bu web sitesini kullanarak, hakkınızda toplanan verilerin Google tarafından yukarıda açıklanan şekilde ve yukarıda belirtilen amaçla işlenmesine izin verdiğinizi beyan edersiniz.

Tarayıcınız için bir devre dışı bırakma eklentisi (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) yükleyerek, Google Analytics tarafından gelecek için geçerli olacak şekilde veri toplanmasına itiraz edebilirsiniz.

Google Inc. ve Google Analytics hakkında daha fazla bilgiyi (http://www.google.com) adresinde bulabilirsiniz. Google'ın veri koruma beyanını şu adreste bulabilirsiniz: http://www.google.com/intl/en/privacy/privacy-policy.html.

telif hakkı

Metinler, düzen, resimler, grafikler ve işlevler yasal olarak korunmaktadır. Bu, özellikle ticari marka hakları ve diğer tüm fikri mülkiyet hakları biçimleri için geçerlidir. Diğer elektronik veya basılı yayınlar da dahil olmak üzere, bireysel içeriğin ve/veya tam sayfaların herhangi bir şekilde kullanılmasına, çoğaltılmasına, değiştirilmesine veya dağıtılmasına, telif hakkı sahibinin açık izni olmaksızın izin verilmez. İhlaller medeni ve ceza hukuku kapsamında kovuşturulacaktır.

Bültenimize kayıt

Eğer, Sanat uyarınca.  6 para.  1 s.  1 litre.  bir GDPR, size bültenimizi düzenli olarak göndermek için e-posta adresinizi kullanacağız. Bülteni almak için bir e-posta adresi vermeniz yeterlidir. İstediğiniz zaman, örneğin her haber bülteninin sonundaki bir bağlantı aracılığıyla aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Alternatif olarak, abonelikten çıkma isteğinizi istediğiniz zaman finelinetattooing@gmx.de adresine e-posta ile gönderebilirsiniz.

 

İletişim formumuzu kullanma

Herhangi bir sorunuz varsa, size web sitesinde sağlanan bir formu kullanarak bizimle iletişime geçme fırsatı sunuyoruz. Talebi kimin gönderdiğini bilmemiz ve yanıtlayabilmemiz için geçerli bir e-posta adresi sağlamamız gerekir. Daha fazla bilgi gönüllü olarak sağlanabilir. Bizimle iletişime geçmek amacıyla veri işleme, Sanat uyarınca gerçekleşir.  6 para.  1 s.  1 litre.  gönüllü olarak verdiğiniz onayınıza dayalı bir GDPR. İletişim formunun kullanımı için tarafımızca toplanan kişisel veriler, talebiniz ele alındıktan sonra otomatik olarak silinecektir.

veri aktarımı

Kişisel verilerinizin aşağıda belirtilen amaçlar dışında üçüncü şahıslara aktarımı gerçekleşmez.
Kişisel verilerinizi yalnızca aşağıdaki durumlarda üçüncü taraflara aktarıyoruz:

  • Sanata göre.  6 para.  1 s.  1 litre.  bir GDPR buna açık rıza vermişse,

  • Sanat uyarınca transfer.  6 para.  1 s.  1 litre.  f GDPR, yasal iddiaları ileri sürmek, uygulamak veya savunmak için gereklidir ve verilerinizi ifşa etmeme konusunda her şeyden önce meşru bir menfaatinizin olduğunu varsaymak için hiçbir neden yoktur,

  • Maddesi uyarınca açıklama için yasal bir zorunluluk olması durumunda.  6 para.  1 s.  1 litre.  c GDPR yasal bir zorunluluktur ve

  • buna yasal olarak izin verilir ve Sanat uyarınca.  6 para.  1 s.  1 litre.  b GDPR, sizinle sözleşmeye dayalı ilişkilerin işlenmesi için gereklidir.

 

Yetkili denetim makamına itiraz hakkı

Veri koruma yasasının ihlali durumunda, ilgili kişinin yetkili denetim makamına şikayette bulunma hakkı vardır. Veri koruma konularından sorumlu denetim makamı, şirketimizin bulunduğu federal eyaletin eyalet veri koruma görevlisidir. Veri koruma görevlilerinin listesi ve iletişim bilgileri aşağıdaki bağlantıda bulunabilir:  https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html .

 

Güveniniz bizim için önemlidir.

Bu veri koruma beyanının cevaplayamadığı herhangi bir sorunuz varsa veya herhangi bir noktada daha ayrıntılı bilgi istiyorsanız, lütfen istediğiniz zaman bizimle iletişime geçin.

info@microhaar.eu

Durum: Temmuz 2020